Les obres de la Riera avancen al ritme previst

Riera006Tres setmanes després d’haver començat, les obres de substitució del clavegueram del passeig de la Riera de Teià avancen d’acord amb el calendari inicialment previst.

Des del dia 5 de juny, l’empresa adjudicatària està treballant en el tram comprès entre el passeig del Castanyer i el carrer de Josep Puigoriol, que és el primer dels sis en què s’ha dividit l’execució del projecte. En aquests moments, el llistat de feines acomplertes és el següent:

- S'ha instal·lat el nou col·lector al llarg del tram 1 i s’han substituït totes les escomeses del costat esquerre, en sentit ascendent.

- S'ha realitzat la connexió del nou col·lector a la xarxa de clavegueram general situada a la rotonda d’entrada al nucli urbà.

- S'ha creuat el tub del servei d'enllumenat que permetrà il·luminar l’esmentada rotonda.

- Dins el capítol de millores i obres complementàries, s'ha instal·lat la major part de la nova canonada d'aigua potable i del tritub de telecomunicacions per a la fibra òptica.

Al llarg dels propers dies es farà un by-pass per transferir les aigües fecals de la claveguera vella al nou col·lector en el tram 1, i acte seguit es realitzarà la substitució de les escomeses particulars del costat dret i la seva connexió a la nova canonada.

Reunions amb veïns i comerciants
En les properes hores, l’Ajuntament convocarà per carta els veïns i veïnes que viuen al tram 2, entre els carrers de Josep Puigoriol i el torrent de les Monges, a una reunió informativa que tindrà lloc dimecres vinent, dia 27 de juny, a les 19h, a l’Espai can Llaurador. En acabat, els responsables polítics i tècnics municipals es reuniran amb els botiguers del poble per avaluar els efectes de les obres sobre l’activitat comercial. De resultes de les seves demandes, dies enrere es va reforçar la senyalització vertical amb la col·locació de nous rètols indicatius.

Ajuntamentdeteia