Ajuntament de Teià

Informació Institucional

Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc

Gestió econòmica
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana

Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos

2018: Balanç positiu

Un cop més hem d’iniciar un escrit al Butlletí reivindicant la llibertat dels companys i companyes presos i el lliure retorn de les persones exiliades.

Aquest passat novembre hem gaudit d’una Festa Major ben reeixida on destaca el trasllat les activitats del Poliesportiu al centre del municipi. Entenem la Festa Major com un espai que va més enllà de l’oci i que busca ser un punt de trobada i cohesió de totes les persones que vivim a Teià.

A més a més, aquest any, la Festa Major de Sant Martí també ens ha servit per inaugurar la nova Riera. Una obra que s’ha executat de manera excel·lent, complint totes les previsions inicials i que suposa una millora notable en la seguretat i salubritat del clavegueram del centre del poble. Així mateix suposa una actualització del paviment de l’artèria principal del municipi, així com diferents millores addicionals, com l’arranjament dels escocells o la il·luminació dels passos de vianants... També cal afegir, com ja hem anat destacant, la resposta ciutadana a les obres on la responsabilitat i la paciència han estat presents en tot moment.

Un altre element a destacar és la finalització del primer procés de pressupostos participatius, on per primera vegada ha permès a la ciutadania prendre part activa amb decidir com s’han d’invertir els recursos públics del municipi. Enguany han sortit 10 propostes que s’executaran durant l’any 2019.

En paral·lel a aquestes accions, i com a mesura important, hem de parlar de les accions que s’han anat prenent contra els robatoris que s’han produït a diferents domicilis particulars. Per fer-hi front s’han ampliat els controls policials, properament s’instal·laran els primers lectors de matrícules i durant el 2019 s’acabaran de desplegar. Com no pot ser d’altra manera, seguim treballant per millorar Teià!

Per últim, i com no pot ser d’altra manera, volem desitjar unes molt bones festes de Nadal a tots els teianencs i teianenques.


Ajuntamentdeteia