Ajuntament de Teià

Informació Institucional

Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc

Gestió econòmica
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana

Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos

De rebaixes!

El temps previ a les festes de Nadal són sovint uns dies d’ofertes, de rebaixes, a vegades llamineres i a vegades no tant. El que estem vivint aquests dies a tomb de la llengua catalana és, dit finament, un despropòsit i un retrocés sense precedents o que caldria anar desenes d’anys enrere per trobar un menyspreu i una falta de respecte cap a la catalanitat i el nostre ser i fer.

Aquesta rebaixa en l’ús del català, aquesta negociació per la quota de català en la llei de l’audiovisual, així com l’atac a la exitosa immersió lingüística i a la llengua catalana, tant reeixida a l’escola durant tants i tants anys, són gratuïtes i no obtenen res a canvi, en contraposició a les rebaixes que llueixen en els aparadors de qualsevol establiment, que poc o molt et recompensen d’alguna manera, a no ser que valorem com a recompensa la perpetuació en poltrones de polítics de curta volada i poc sentit d’Estat, però sí de partit. Ben trist!

Junts per Catalunya defensem a tort i a dret el català, la immersió lingüística i la cultura catalana en majúscules com a elements cohesionadors i, malauradament, de supervivència.

Junts per Catalunya no donem suport als botxins de la nostra manera de ser, parlar i viure, i menys a canvi de res de res.

La salut, però, és el primer. Cuideu-vos, cuidem-nos i que tingueu un bon Nadal i que el 2022 ens porti la recompensa que com a catalans i catalanes ens mereixem, la Llibertat!


Ajuntamentdeteia