Ajuntament de Teià

Informació Institucional

Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc

Gestió econòmica
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana

Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos

Per un poble i un futur. Som l’alternativa de debò

El pas del temps ens permet veure en perspectiva, aturar-nos, avaluar què podem aprendre del passat, per poder aplicar-ho en un futur.

L’experiència és un grau, diuen. I d’aquesta, a Junts, en tenim molta. I en tenim en tots els sentits, perquè hi hem estat governant, hem estat a l’oposició i al nostre equip hi tenim gent que han estat a l’alcaldia i regidories. I sempre amb un sentit crític, a prop de les persones, i amb ganes d’aprendre de totes aquelles situacions que se’ns han anat presentant.

Però no tot és experiència, de fet, sovint l’experiència pot fer-nos caure en rutines o desànim, i per això, cal combinar-la amb aires nous, que aportin noves i netes mirades, i ens encomanin la il·lusió d’aquells ulls que veuen per primera vegada.

Aquest és el cas de la nostra candidatura, de la gent que ens presentem a les properes eleccions sota aquest paraigües de gent diversa, propera i entusiasta que es diu Junts per Teià.

Podem dir que som un partit que essencialment vol promoure la igualtat i la justícia social. Un partit que treballa per preservar el nostre entorn natural i l’ús eficient dels recursos. Però aquests són conceptes que segurament utilitzen molts partits.

Podem dir que no volem un poble dirigit únicament a les elits i la classe social alta. Volem un govern de tot i per a tots. I hem demostrat que no som un partit disposat a cedir a canvi de res o que cerca únicament l’interès personal.

Podem dir, també, que tots nosaltres i, més particularment, el nostre líder, Francesc Ribas, hem superat adversitats, hem estat constants en la lluita contra obstacles, ens hem proposat fites i les hem assolit a través de l’esforç.

Però, sobretot, podem dir, que ens presen- tem a aquestes eleccions amb més il·lusió que mai. Que tenim la motxilla plena d’experiències i venim a escoltar, a aprendre i a treballar. Que estem amb tots vosaltres i  a la vostra disposició. I que estimem Teià. Estimem el nostre país, la nostra cultura, i evidentment, el nostre poble. I aquesta estima, ens mou a treballar pel benestar de la gent que hi viu.

Amb una mirada al poble, i la seva gent. Una mirada de futur, plena d’il·lusió.


Ajuntamentdeteia