Detall de l'esdeveniment

Tallers de perfumeria

31
Dissabte, 21. Maig 2022

A les 10:00h 


- Aromateràpia i perfumeria natural, perfums que curen?

A càrrec d'Enrique Sanz, aromatòleg A.E.A. mestre artesà perfumista. Director de l'institut ESB. Explorarem el camí paral·lel que han seguit sempre la perfumeria i la medicina, amb referències històriques i exemples de preparats. Coneixerem les particularitats de la  perfumeria antiga, així com les de l'aromateràpia. 

Plces limitades. Preu:120€. Inclou diploma d'assistència reconegut per l'Institut ESB i aigua de colònia elaborada en la pràctica. Cal inscripció prèvia abans del dia 19 de maig a: https://institutoesb.com/formacion/cursos-de-aromaterapia/aromaterapia-y-perfumeria-natural-perfumes-que-curan/

- Descobreixo la meva vida des de les olors.

"Descobreixo la meva vida des de les olors". El taller inclou pràctica olfactiva, jocs i exploració d'emocions. A càrrec de Sandra Iruela, perfumista i creadora de Sandir, Escola online de perfumeria, màrqueting olfactiu i sensorial.

De 8 a 15 anys. Places limitades. 25€. Inscripcions fins al 20 de maig a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Descobreix el món de la perfumeria i crea el teu propi perfum.

A càrrec de Bettina Perisson. Places limitades. Públic a partir de 16 anys. Preu: 45€. Inscripcions fins al 19 de maig al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


31

()

 

 

 

Ajuntamentdeteia