Les activitats per als joves es multipliquen

concurs pinturaEn les properes setmanes, les activitats de tota mena destinades al públic adolescent i juvenil es disparen a Teià.

Pintura ràpida

Divendres 17 de maig, a les 18h, el Casal de Joves organitza un taller gratuït d’urban skecthing o dibuix fet sobre el terreny. Marta Comas donarà consells i idees als assistents per iniciar-se en aquesta pràctica. Serà una sessió lúdica i pràctica per familiaritzar-se amb les línies, els colors, la perspectiva i la composició, sense por a equivocar-se.

Després de provar-ho, els participants que vulguin podran apuntar-se de forma gratuïta al primer concurs de pintura pàpida que organitza el Casal de Joves en el marc del Maridatge dels Sentits. El certamen tindrà lloc dissabte 25 de maig pel matí. Les inscripcions es realitzaran de 9 a 10h i les obres s’hauran de lliurar abans de les 13.30h. Abans de començar, cada concursant haurà d’extreure una butlleta que assenyalarà quina zona o edifici li toca dibuixar. L’estil, la tècnica (oli, aquarel·la, carbonet, llapis...) i el suport (tela, fusta, làmina o full) són totalment lliures.

Les obres seran exposades a la fira del Maridatge dels Sentits, del 25 al 26 de maig, i s’atorgaran dos guardons:

• Premi del jurat: Un àpat per a dues persones al restaurant Mas Padellàs, un lot de productes gastronòmics cortesia de can Marcual, Condis, Carnisseria Mónico, Forn Nou, Forn Mateu i pastisseria Biel, i un lot de productes de dibuix cortesia de L’Atelier de Carlota.

El premi del jurat serà escollit per tres personalitats del món artístic local. El veredicte s’anunciarà el mateix dia 25 a les 17h.

• Premi popular: Un àpat per a dues persones al restaurant La Bona Estrella, un lot de productes gastronòmics dels esmentats establiments del poble i un lot de productes de dibuix cortesia d’Abacus.

Els visitants al Maridatge dels Sentits podran votar des de les 17.30h del dia 25 fins a les 10.30h de l’endemà. El resultat de la votació es farà públic durant el Vermut musical de diumenge, de 12 a 14h.

Aula d’estudi

Un cop més, els serveis de Joventut d’Alella, el Masnou i Teià han creat un calendari conjunt perquè els estudiants dels tres municipis puguin preparar els exàmens en les millors condicions tots els dies de la setmana, del 18 de maig al 30 de juny.

A Teià, a més de la Biblioteca, també trobaran a la seva disposició l’aula d’estudi de l’Espai can Llaurador cada cap de setmana: dissabte de 16 a 22h i diumenge de 10 a 14h i de 16 a 22h.

Festa dels Corresponsals

El proper diumenge, 19 de maig, els nois i noies que fan de Corresponsals del Casal de Joves organitzen al parc de can Godó la cinquena Festa dels Corresponsals per recaptar diners per al viatge de fi de curs.

La celebració començarà a les 11h amb jocs inflables, activitats infantils i tallers de pintar cares i manualitats. A les 12.30h tindrà lloc un vermut amenitzat per l’alumnat de l’Escola de Música Cadença. A les 14h se servirà un dinar popular. El menú consta de paella, beguda i postres. El tiquet costa 15 euros si el compreu el mateix dia o 12 si el compreu de forma anticipada al local del Casal de dimecres a divendres, de 17 a 20h. La tarda acabarà amb un quinto popular.

Jove 2024Sortida a la platja

El dissabte 8 de juny, la Regidoria d’Esports col·labora en l’organització d’una jornada d’esports aquàtics a la Costa Brava per a joves de 14 a 30 anys.

L’autocar arribarà a les 10h a la platja de Fenals, a Lloret de Mar. S’hi han previst quatre activitats: vòlei platja, bigsup (una modalitat col·lectiva de pàdel surf amb una taula gegant per a un equip o grup de persones), coasteering (una combinació d’esports d’aventura per explorar la costa) i banana aquàtica (una atracció inflable arrossegada per una llanxa a motor).

La sortida costa 35 euros per persona i inclou el transport d’anada i tornada, així com el material i monitoratge de les activitats. També hi ha la possibilitat de pagar 47 euros per un dinar amb bufet lliure. En qualsevol cas, cal apuntar-s’hi abans de l’1 de juny clicant aquí o bé trucant al telèfon 630 77 24 11.


Ajuntamentdeteia